Haluamme tarjota remonttipalveluita asiakasta, tekijää ja ammattitaitoa kunnioittaen.

Mitä tämä tarkoittaa?

Tarjoamme palveluitamme tunti- tai urakkahinnoittelulla. Laskutamme vain kirjallisesti sovituista töistä ja vai kirjallisesti sovitun määrän. Noudatamme kuluttaja- ja B2B-kaupoissa alalla yleisesti käytössä olevia sopimusehtoja. Urakan aikana ilmenevistä, urakkaan kuulumattomista lisätöistä kysymme aina ensin asiakkaalta. Näin projekti pysyy tiukasti budjetissa ja mahdolliset ylitykset ovat hallittuja ja asiakkaan hyväksymiä!

Tärkein voimavaramme olemme me itse ja hienoimmatkaan työkalut eivät toimi ilman käyttäjäänsä. Haluamme kunnioittaa itseämme ja pitää kiinni omasta työturvallisuudesta, jaksamisesta ja hyvinvoinnista. Huolehtimalla näistä peruspilareista pystymme olemaan työaikana 100% käytettävissänne.

Suomessa käydään kiivasta keskustelua rakentamisen laadusta. Vaikka teemme vuosittain yhden suuren sijasta paljon pieniä projekteja, haluamme, että kaikki taaksemme jättämä kestää katseita ja tarkastelua. Vaadimme laatua itseltämme, materiaaleilta ja välineiltä. Pidämme kiinni materiaalivalmistajien työohjeista ja rakentamisen yleisistä laatuvaatimuksista.

Kun aikaa kuluu, kukaan ei kysy kauanko sen tekemiseen meni vaan, kuka sen on tehnyt.